Disclamer Nederlands Afdrukken E-mailadres

Disclaimer (aansprakelijkheid)

1. Inhoud
De auteur is niet aansprakelijk te stellen voor onjuistheden en ontbrekende informatie op de aangeboden pagina's.
Claims betreffende schade door opvolging van informatie op deze website, inclusief ontbrekende informatie of onjuistheden, zullen daarom worden verworpen.

2. Referenties en links
De auteur is niet aansprakelijk voor enige inhoud of onderwerpen die gevonden kunnen worden via zijn pagina's. Verder is de auteur niet aansprakelijk voor mogelijk geplaatste berichten door derden in gastenboeken e.d.

3. Copyright
Het is niet de bedoeling van de auteur om enig materiaal te gebruiken waarop copyright berust, zonder toestemming van de rechtmatige eigenaar.
Al het materiaal op deze website gecreëerd door de auteur zijn auteursrechtelijk beschermd.
Elke vorm van duplicering van teksten, objecten, afbeeldingen e.a. voor andere digitale of gedrukte publicaties is niet toegestaan zonder toestemming van de auteur.

4. Privacy policy
Wanneer het mogelijk is persoonlijke en/of zakelijke informatie (e-mail adressen, namen, adressen) te versturen d.m.v. digitale formulieren e.d. gebeurt dit vrijwillig. Het gebruik van gepubliceerde persoonlijke of zakelijke gegevens is verboden voor marketing doeleinden. Aanbieders van ongewenste spam berichten kunnen worden bestraft.

5. Legale geldigheid van deze disclaimer
Deze disclaimer wordt beschouwd als onderdeel van deze website om misverstanden te voorkomen. Indien delen van de inhoud op de website niet rechtmatig of niet correct zijn, zal dit de inhoud en aansprakelijkheid van andere delen niet beïnvloeden door dit feit.