ETHC huldigt jubilaris van Bijsterveldt PDF Afdrukken E-mailadres


Op donderdag, 17 november 2011 werd de heer Arie van Bijsterveldt tijdens de ledenvergadering gehuldigd ter gelegenheid van zijn 25-jarig lidmaatschap van de ETHC.

De voorzitter reikte hem de oorkonde van  de KLN uit en spelde hem het bijbehorende speldje op. Hij benadrukte de verdiensten van Arie voor de club en dan met name in zijn functie als webmaster. Ook stond hij even stil bij de bevlogenheid en inspanningen waarmee Arie bezig is zijn lievelingsras, de buff kleurige Amerikaanse Leghorn krielen, naar een hoger plan te tillen. Het is tevens ook 25 jaar geleden dat Arie is begonnen met het fokken van buff kleurige Leghorns. Eerst groot Nederlands type en daarna is hij doorgegaan met de buff Leghorn krielen. In 1994 heeft hij samen met 2 andere fokkers de stap genomen om eieren te importeren uit Amerika van de beste bloedlijn buff kleurige Amerikaanse Leghorn krielen.
De vereniging hoopt dat ze nog lang van de inzet van Arie mag profiteren en wenst hem veel succes toe met de website en zijn buff kleurige Amerikaanse Leghorn krielen.

25 jarig jubileum Arie van Bijsterveldt